Program Visoka Kvaliteta Življenja

Želja po večji kvaliteti življenja
Utrujenost, Stres, Izgorelost, kronične telesne bolečine, slabo počutje...
Iz vseh strani nam poskušajo povedati kako pomembno je naše zdravje. Kako pomembna je prehrana in kako pomembno se je gibati. In pod to se 100% podpišem. Ampak, če smo iskreni, vse to že vemo. Torej nam ne manjka informacij. Večinoma prehrana in trening tudi ne rešita naših pravih težav, zato se bolečina ponavlja. Zato se poškodba ponavlja. Bolezen se vrača. Dejstvo je, da so problemi, ki nas omejujejo globji od same prehrane in gibanja.
Želja po večji kvaliteti življenja
Definiranje problemA in uvodni posvet
Uvodna izkušnja z Blažem
Svoje težave, bolečine in probleme pa lahko odpravimo samo tako, da težavam pridemo do dna. In na podlagi iskanja trajnostne rešitve za kronične bolečine, izgorelost, stresa in slabih navad sem skozi leta coachinga ustvaril metodo Visoka Kvaliteta Življenja. Metoda temelji na 4 delnem modelu, njen cilj pa je definirati ključen problem posameznika, najti vzroke zanj in odpraviti same vzroke. Na Uvodni izkušnji bomo našli pravi razlog za vašimi bolečinami/problemi in po 4 delnem modelu Visoke Kvalitete Življenja določili plan za naprej.
Definiranje problemA in uvodni posvet
Osvoji nove navade in tehnike
Izvedba vaj in procesa spremembe
Po Uvodni izkušnji, boste dobili podroben načrt rešitve bolečine in problema, obenem pa priložnost nadaljevati naše sodelovanje. Na tedenski ravni bomo določali primerne vaje, skozi pogovor odkrivali vaše težave in skupaj premagali ovire na poti do Visoke Kvalitete Življenja.
Osvoji nove navade in tehnike
cilj: visoka kvaliteta življenja
Visoka Kvaliteta Življenja
Naš cilj je živeti Visoko Kvaliteto Življenja. Brez fizičnih bolečin, s svobodo in uživanjem v prehrani, v dobri telesni formi in odličnem počutju. Poskrbeli bomo, da bo vaše zdravje, počutje, postava, miselnost in telo na nivoju, ki vam bo omogočal živeti res kvalitetno življenje, ki si ga zaslužite.
cilj: visoka kvaliteta življenja

Tvoj Coach do Visoke Kvalitete Življenja

AEQ metoda & Dihanje

Telo je odlična slika našega stanja. Skozi AEQ vaje in pristop, ter dihalne vaje, bomo reševali čustvene vzorce, telesne bolečine in več.

Gibanje & Navade

Vaše življenje je v bistvu vsota vaših navad. Kakšeno je vaše telo? Rezultat vaših navad. Kako ste srečni ali nesrečni? Rezultat vaših navad. Kako uspešni ali neuspešni ste? Rezultat vaših navad. Tisto, kar večkrat počnete (to, kar preživljate nekaj časa, ko razmišljate in delate vsak dan), navsezadnje oblikuje osebo, ki ste, stvari, ki jih verjamete, in osebnost, ki jo predstavljate.

Transakcijska Analiza

V odraslem življenju znova in znova preigravamo otroške strategije, s katerimi sami sebi povzročamo škodo in trpljenje. Naučili se jih bomo odkriti in spremeniti.

Prehrana

Hrana nam daje gorivo, da lahko delujemo na navišjih obratih. Je kot bencin pri avtombili. Če naše telo hranimo z napačno hrano, ne moremo pričakovati, da bo lahko kos vsem izzivom.

Prijavi se na
Uvodno izkušnjo Visoke Kvalitete Življenja

Kako poteka:

1. Definiranje Težav in
Uvodna Diagnostika

Prvih 30 minut je čas za strokoven pogovor in spoznavanje, vas in vaših težav. Določili bomo diagnozo in ugotovili naslednji korak.

2. Odkrivanje vzrokov in
vaje za izboljšavo stanja

V 2. delu uvodne izkušnje sledi odkrivanje pravih vzrokov za vašimi težavami, ter aktivna terapija AEQ metode. Opazili boste prve spremembe.

3. Določitev programa in poti do Visoke Kvalitete Življenja

V 3. delu bomo določili program in specifičen načrt, do višje kvalitete življenja, odprave bolečin, izgorelosti in morebitnih ostalih faktorjev, ter se pogovorili o morebitnem prihodnjem sodelovanju.

Kaj pravijo stranke o meni:

Jani Pravdič, 29, serijski podjetnik

Dejan, 42, direktor Lidl

Robert, 36, avtoprevozništvo

(Visited 112 times, 1 visits today)

Subscribe toGet Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.