Za podjetja, ki si želijo več
od klasičnih predavanj o prehrani in gibanju

AEQ metoda & Dihanje

Telo je odlična slika našega stanja. Skozi AEQ vaje in pristop, ter dihalne vaje, bomo reševali čustvene vzorce, telesne bolečine in več.

Gibanje & Navade

Vaše življenje je v bistvu vsota vaših navad. Kakšeno je vaše telo? Rezultat vaših navad. Kako ste srečni ali nesrečni? Rezultat vaših navad. Kako uspešni ali neuspešni ste? Rezultat vaših navad. Tisto, kar večkrat počnete (to, kar preživljate nekaj časa, ko razmišljate in delate vsak dan), navsezadnje oblikuje osebo, ki ste, stvari, ki jih verjamete, in osebnost, ki jo predstavljate.

Transakcijska Analiza

V odraslem življenju znova in znova preigravamo otroške strategije, s katerimi sami sebi povzročamo škodo in trpljenje. Naučili se jih bomo odkriti in spremeniti.

Prehrana

Hrana nam daje gorivo, da lahko delujemo na navišjih obratih. Je kot bencin pri avtombili. Če naše telo hranimo z napačno hrano, ne moremo pričakovati, da bo lahko kos vsem izzivom.

Potek programov za podjetja

1. Uvodna 4 urna delavnica

Prvih 30 minut je čas za strokoven pogovor in spoznavanje, vas in vaših težav. Določili bomo diagnozo in ugotovili naslednji korak.

2. 4 tedenski program z vašimi zaposlenimi

V 2. delu uvodne izkušnje sledi odkrivanje pravih vzrokov za vašimi težavami, ter aktivna terapija AEQ metode. Opazili boste prve spremembe.

3. Konkretni rezultati

V 3. delu bomo določili program in specifičen načrt, do višje kvalitete življenja, odprave bolečin, izgorelosti in morebitnih ostalih faktorjev, ter se pogovorili o morebitnem prihodnjem sodelovanju.

Kaj pravijo stranke o meni:

Jani Pravdič, 29, serijski podjetnik

Dejan, 42, direktor Lidl

Robert, 36, avtoprevozništvo

Oddajte povpraševanje za vaše podjetje:

(Visited 20 times, 1 visits today)

Subscribe toGet Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.