VAŠE ŽIVLJENJE JE VSOTA VAŠIH NAVAD

Vaše življenje je v bistvu vsota vaših navad. V kakšni formi si? Rezultat vaših navad. Kako ste srečni ali nesrečni? Rezultat vaših navad. Kako uspešni ali neuspešni ste? Rezultat vaših navad.

Tisto, kar večkrat počnete večino časa, o čem razmišljate, delate, navsezadnje oblikuje osebo, ki jo predstavljate.

Vaš uspeh ali neuspeh v življenju je v veliki meri odvisen tudi od načina, kako začnete dan.

Večina ljudi izgubi nadzor nad svojimi dnevi od trenutka, ko se sproži alarm. Ker so pritisnili gumb za dremež (pogosto več kot enkrat).

Ko se zadnji trenutek zbudite, ste v časovni stistki in velika verjetnost je, da na tak način, kot ste začeli dan, ga boste tudi nadaljevali. V kaosu in paniki.

Če si vzamete dovolj časa, lahko stvari spremenit. Z boljšimi navadimi in manjšimi koraki, lahko prevzamete nadzor nad vašimi jutri in življenjem.

6 načinov, kako to storiti:

1. Napiši 3 glavni stvari za naslednji dan
🔹Zvečer napišite 3 nujne stvari, ki jih morate naslednji dan naredi.

2. Pridobite 7-8 ur kakovostnega spanja
🔹Velika jutra se začnejo z dovolj globokim spancem. Spanec vpliva na vaše zdravje telesa, razpoloženja, vaše produktivnosti in celo dohodka.

3. Pripravite si hrano v naprej
🔹S pripravo hrane, bo manjša verjetno, da boste skrenili s poti. Tako kot ni vseeno kaj točite v avto, je podobno tudi pri telesu. Telo najbolje funkcionira na nepredelani hrani- meso, zelenjava, sadje, zdrave maščobe.

4. Preglejte dnevne cilje
🔹Nekaj ​​odličnih načinov za uspešen začetek dneva vključuje:
• Preberite svoje cilje in preživite 5-10 min vizualizacijo, zakaj jih želite doseči in kakšno bo vaše življenje, ko to storite. Kot, da bi gledali film v prihodnosti

5. Bodi hvaležen
🔹Razmislite o vseh stvareh, za katere morate biti hvaležni. Napište na list papirja; dejansko morate čutiti in izkusiti čustvo hvaležnosti, da bi izkoristili ugodnosti. Z dovolj prakse se lahko naučite, da se postavite v resnično stanje hvaležnosti, kadar koli želite. Obljubim vam, da imate veliko razlogov, da ste hvaležni.

6. Dihajte
🔹Brez dihanja ni življenja, velika večina ne diha pravilno in so večinoma v simpatičnem stanju (stresnem), čeprav za to nimajo razloga. Naučite se pravilno dihati.

Scroll to Top