Kdo je Blaž Jurečič ? 

Blaž Jurečič je coach, predavatelj, učitelj AEQ metode, opravil izobraževanje na področju transakcijske analize, ki pomaga ljudem rešiti probleme z izgorelostjo, stresom, počutjem, telesnimi bolečinami in izboljšati kvaliteto življenja.

Izobraževal se je pod Zoranom Milivojevičom, Antonom Majhnom, Alešem Ernstom.
Njegove stranke so predvsem iz poslovnega sveta, kjer se njegovo delo z veliko mero odrazi tudi v materialnem svetu strank, rastjo firme, večjo jasnostjo, predvsem pa pomaga tam, kjer so pritiski stresa vsakodnevni in največji – na telesnem in psihičnem nivoju posameznika.

Reference

5/5

Pomagam lahko tudi vam.

Morda se soočate z: 

Manageriranje Stresa

Kronične Telesne Bolečine

Počutje in Predstava o Sebi

Psihološke Ovire

Izgorelost

Živeti Visoko Kvalitetno Življenje

Želite izvedeti več
o svojem Coachu?

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kako se Blaž razlikuje od drugih ?

Blaž Združuje in pooseblja več različnih tehnik in veščin, za dosego enega samega cilja pri delu s stranko – Visoke Kvalitete življenja.

Dolga leta prakse, študija in trenerskega dela v svetu osebnega trenerstva in kasneje prehrane, so mu še vedno pustila odprta vprašanja pri tem, kako ljudem pomagati do celostne spremembe kvalitete življenja, ne samo površinske obravnave posameznika in njegove postave, ter, občasno, zdravja.

S prehrano se je začel prebijati malo globje in lahko svojim strankam pomagal v globjih problemih zdravja in počutja – še vedno pa je opažal, da tudi to ni dovolj za prave rezultate. Prave spremembe. 

Odgovor je našel v učenju AEQ metode, ki skozi somatski pristop psihologije obravnava čustva in posameznikove probleme rešuje skozi vzpostavitev boljše povezave med našim telesom in glavo. Tako lahko zaobidemo površinsko obravnavo skozi prehrano in gibanje, ki sta seveda ključnega pomena za posameznika, vendar ne rešujeta simptomov globjih problemov, ki nas držijo ujete v enakih vzorcih, enakih reakcijah in enakih problemih leta in leta.
Skozi AEQ metodo je Blaž odkril, kako se ljudem vzorci, stres in čustva nabirajo v telesu, kar nam kljub močni volji, gibanju in zdravi prehrani onemogoči živeti visoko učinkovito življenje, onemogoči narediti dolgoročno spremembo.
Z učenjem transakcije terapije, je dobil vpogled v to, kako v odraslem življenju znova in znova preigravamo otroške strategije, s katerimi sami sebi povzročamo škodo in trpljenje.

Zato se je osredotočil da posameznikom v poslovnem svetu, v visoko stresnih okoljih, pomaga do boljše kvalitete življenja.
Izobraževal se je pod Zoranom Milivojevičom, Tonijem Majhnom, Alešem Ernstom.
Danes, 10 let po Blaževih prvih strankah, ki jim je nudil pomoč in poskušal spremeniti življenje, Blaž uči pod svojo metodo, ki združuje širino prakse in s tem lahko specifičen problemov rešuje iz več različnih perspektiv.
Skozi inovativen pristop AEQ metode, somatike, dihanja, prehrane, treninga, transakcijske analize in stres managementa pomaga ljudem odpraviti kronične telesne bolečine, managerirati stres, izgorelost, travmo in slabe navade.
Je eden izmed redkih trenerjev, ki v svojem delu združuje vrsto metod, da ljudi v osebnem in poslovnem življenju pripelje do Visoke Učinkovitosti Življenja.

Dolga leta tudi že povezuje holistični pristop z znanstveno metodo dela.

Model Visoke Učinkovitosti Življenja ( Model VUŽ) je tako širši koncept, ki pomaga ljudem odpraviti bolečine in težave. Je nov način trenerstva in coachinga, ki identificira globje probleme in se jih loti.

(Visited 109 times, 1 visits today)

Subscribe toGet Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.