visoka kvaliteta življenja

Bi Radi Dvignili Kvaliteto Življenja?

Lahko pomagam.

Zadnjih nekaj let sem pomagal le najboljšim slovenskim podjetnikom. Zdaj želim pomagati tudi vam.
Reference:
1 +
zadovoljnih strank
1 +
Delavnic in predavanj
1 %
Garancija zadovoljstva
1 +
let izkušenj v coachingu

— O Blažu Jurečiču

Posameznikom v Poslovnem Svetu pomagam do Visoke Kvalitete Življenja.

Visoka Kvaliteta Življenja je model dela, ki ga je Blaž. Jurečič, priznan slovenski coach, razvil skozi svoje dolgoletne izkušnje, študijo in prakso dela z ljudmi v visoko stresnih okoljih, ki si želijo odpraviti telesne bolečine, izgorelost, se naučiti bolje managerirati stres in živeti boljše življenje – v poslovnem in osebnem svetu.

Blaž Jurečič je coach, predavatelj in AEQ učitelj, ki pomaga ljudem rešiti probleme z izgorelostjo, stresom, počutjem, telesnimi bolečinami in izboljšati kvaliteto življenja.

Izobraževal se je pod Zoranom Milivojevićom, Antonom Majhnom, Alešem Ernstom in drugimi priznanimi učitelji iz tujine.

Blaz Jurecic

1 +
Let
Izkušenj
Priporočila

Mnenja o Blažu

Kvalitetno življenje je globje od prehrane in gibanja.
Dosežemo ga skupaj.
Nejc Slovnik

Za sodelovanje z Blažem sem se odločil, ker sem želel izboljšati svojo fizično pripravljenost in počutje. Blaž je v proces treningov vnesel celovit pristop k zdravemu življenjskemu slogu od fizičnega treninga, prehrane, obvladovanja stresnih situacij do zavedanja delovanja lastnega telesa. Sodelovanje priporočam vsem, ki želijo napredovati in izboljšati svoj življenjski slog!

Nejc Slovnik
CEO Point Out agency
a62226fab017e6b3ff3e-nusa-gnezda

Blaž mi je pokazal novo razumevanje glede migrene, ki jo imam že od 7 leta. Z dihalnimi in AEQ vajami sem začela ozaveščat svoje “prenapeto telo” in ga s pomočjo vaj postopoma sproščati. Po terapijah sem začela drugače reagiratin na situacije v odnosih, veliko mirneje prenašam tudi stresne dogodke.

Nuša Gnezda
Trenerka in podjetnica
unnamed

Najboljša stvar bi Blažu je, da kot osebni trener ne gleda samo "trenerskega" dela zgodbe, ampak gleda na svoje stranke bolj kot na skupno celoto večih dejavnikov. Narediti trening in spisati jedilnik je najlažje. Narediti trening in jedilnik, ki se ga bo oseba držala na dolgi rok in ga sprejela kot način življenja, pa je popolnoma druga zgodba.

Mitja Mirtič
CEO Goolets LTD
Blaž Jurečič o metodi dela

Prehrana in Gibanje nista dovolj.
Glavna problema sta Stres in naši Vzorci.

“Iz vseh strani nam poskušajo povedati kako pomembno je naše zdravje.

Kako pomembna je prehrana in kako pomembno se je gibati. In pod to se 100% podpišem.
Ampak, če smo iskreni, vse to že vemo.
Torej nam ne manjka informacij.

Večinoma prehrana in trening tudi ne rešita naših pravih težav, zato se bolečina ponavlja.
Zato se poškodba ponavlja. Bolezen se vrača. Počutje se ne izboljša. Stres se kopiči.
Dejstvo je, da so problemi, ki nas omejujejo globji od same prehrane in gibanja.
Svoje težave, bolečine in probleme pa lahko odpravimo samo tako, da težavam pridemo do dna. 

Potrebno je najti vzroke in povezavo za naše probleme med našo glavo, miselnim delom in našim telesom, čutilnim sistemom. 

Kako metoda deluje?

Visoka Kvaliteta Življenja

4 temelji Visoke Kvalitete Življenja

Na podlagi iskanja trajnostne rešitve za kronične bolečine, izgorelost, stres in slabe navade – sem skozi leta coachinga in dela s strankami ustvaril
metodo
Visoka Kvaliteta Življenja.
Metoda temelji na 4 delnem modelu dejstva, da se stres ne zadržuje samo v glavi ampak tudi v telesu. Skozi metodo bomo odkrili zakaj in kje, ter odpravili glavnega povzročitelja večine naših težav in ovir, do boljše kvalitete življenja.

Pripravljeni?

Poslovni uspeh še ne pomeni kvalitetnega življenja. Rad bi vam pomagal zmagati. Kliknite spodaj in si izberite termin za posvet in diagnozo.

Pogosto so uvodni posveti razprodani mesec vnaprej.
S klikom zgoraj preverite, kdaj si lahko rezervirate svoj termin.

Dojemanje Sebe / Zavedanje Telesa
Večinoma namreč delujemo kot roboti, samozadostno, avtomatsko programirano, pod taktirko starih navad, razvitih iz reakcij na čustvene dogodke iz preteklosti. Kar vpliva na naše fizično stanje – kronične bolečine, prav tako kot na naše psihično stanje – depresija, anksioznost, jeza, čustvena nestabilnost.
1
Dojemanje Okolice / Preteklosti
Človeka oblikujejo dedni material, primarna družina in družba. Prepričanja, navade, vzorci obnašanja in razmišljanja ter informacije naj nas usmerjajo ob naši budnosti: budno spremljajmo naše notranje dogajanje in ravnanje! Tako bomo lažje ugotovili, kateri obremenjujoči vzorci, ki jih tako zvesto izvajamo, sploh niso potrebni. Ko se zavemo posledic slabih navad, se lahko odločimo spremeniti jih.
2
Gorivo za Rast
Hrana nam daje gorivo, da lahko delujemo na navišjih obratih. Je kot bencin pri avtombili. Če naše telo hranimo z napačno hrano, ne moremo pričakovati, da bo lahko kos vsem izzivom.
3
Manageriranje Navad
Vaše življenje je v bistvu vsota vaših navad. Kakšeno je vaše telo? Rezultat vaših navad. Kako ste srečni ali nesrečni? Rezultat vaših navad. Kako uspešni ali neuspešni ste? Rezultat vaših navad. Tisto, kar večkrat počnete (to, kar preživljate nekaj časa, ko razmišljate in delate vsak dan), navsezadnje oblikuje osebo, ki ste, stvari, ki jih verjamete, in osebnost, ki jo predstavljate.
4

Kako sem Igorju pomagal do boljše kvalitete Življenja.

"Z Blažem sva prvič stopila v kontakt, ko so se mi zaradi stresa in dolgih delavnikov pojavile tako močne bolečine v hrbtu, da nisem mogel niti stati. Pri pogovoru z Blažem sem najprej iskal izgovore, kdaj bo pravi čas, da začneva sodelovati, na koncu pa sem zaupal Blažu in sva pričela delati še, ko so bile bolečine v križu še vedno močne in sem hodil kot po "jajcih". Blaž je v nekaj mesecih iz mene naredil novo osebo. Po samo nekaj tednih sem se počutil močnejšega, zdravega, predvsem pa sem začutil v sebi pozitivne spremembe. Sodelovanje sva nadgradila, ko mi je Blaž predstavil AEQ metodo zavestnega sproščanja mišic. Na začetku so se mi vaje zdele "kar nekaj", potem pa je po približno enem mesecu prišel preobrat. Se prav spominjam, ko sem zavestno delal vaje ob Blažu in se mi je vklopil spomin iz otroštva, tam nekje med 5 in 7 leti starosti. Dobil sem čustveno reakcijo, ki sva jo potem z Blažem predelala skupaj - predvsem sem hotel razumeti kaj se mi je zgodilo. Nisem mogel verjeti, da sem imel negativen spomin iz otroštva shranjen v mišicah. Naslednja pozitivna izkušnja, ki sem jo izkusil pri delu z Blažem je bila odprava bolečine v ramenu, ki je bila prisotna dobro leto, zaradi padca v hribih. Blaž mi je v 5ih minutah odpravil bolečino in vrnil polno funkcionalnost ramenu. Od takrat je zame čarovnik. Skratka, sodelovanje z Blažem res iskreno priporočam. Ima ogromno znanja in izkušenj in sem vesel, da sem lahko njegove "AEQ čarovnije" osebno izkusil. Stvar deluje!"

Igor Panjan, CEO Bumerang

(Visited 6 times, 1 visits today)

Subscribe toGet Your Free Guide Now!

Change the appearance and position of the popup according to your vision.