Kaj je AEQ terapija?

AEQ terapija je način, kako pripraviti svoje telo za high preformance v naslednih 16 dneh, brez 1 urnega meditiranja in drastičnih sprememb!

- Blaž Jurečič

Kako efektivno zmanjšati stres in pridobiti več energije?

Skozi leta trenerskega dela s strankami v poslovnem svetu, sem ugotovil, da samo trening in prehrana ne bosta v celoti spremenila življenja posameznika na bolje.

Kaj pa bo?

Da bi to ugotovil, sem več kot 10 let poskušal različne načine in metode, se udeleževal raznih izobraževanj in seminarjev ter se učil, kako razumeti posameznika na psiho-fizičnem nivoju.

2 leti nazaj sem spoznal http://blazjurecic.si/cool-cat-casino-bonus-codes-april-2015-babies/, ki me je pripeljala do ene pomembne ugotovitve.

Poglej v spodnjem videu…

Kaj sem ugotovil po več kot 10 letih izobraževanja

(poglej si v spodnjem videu..)

Kdo sem in zakaj mi zaupati?

Že ko sem začel 10 let nazaj delati kot osebni trener, sem čutil, da moram konstantno iskati nove načine, nove tehnike in pristope, da ljudem lahko pomagam.

Ko sem začel delati predvsem z ljudmi v visoko podjetniškem svetu, sem ugotovil, da bom moral tudi jaz postati nekaj več.

Ugotovil sem, da moram ponuditi več od osebnega trenerstva, saj samo treningi enostavno niso reševali ključnih problemov oseb, ki so iz dneva v dan v visoko stresnem okolju posla.

Tako sem zadnjih 5 let posvetil ves svoj denar, čas in energijo temu, da sem razvil sistem dela, ki povezuje glavo in telo.

Kaj pravijo o meni moje stranke?

Jaz sem v pripravljen na spremembe,
kaj pa ti?

Scroll to Top